21.01.2018 00:38

Zoom palasi mitalikantaan Rockfutiksessa !

- 20.08.2010 klo 19.07 -

ZOOM - Uutiskuvat

Raittius- ja Urheiluseura Zoom osoitti hienoa peli-iloa ja rockhenkisyyttä 21.-22.8. pelatuissa Rockfutiksen SM-kisoissa. Stadin Bolliksella mätetyt kisat loivat runsaasti iloista mieltä ja samalla myös kehityskeskusteluja. Taisteluiden tauottua rockmimmien ja -sällien jälkeen jäi runsaasti tyhjiä pulloja, loukkaantuneita pelaajia ja huikeita ystävyyksiä. Zoom poistui tantereelta hopeiset mitalit kaulassa!

Lauantain lohko-otteluissa pelattiin kunniasta, jatkopaikasta ja erityisesti peliminuuteista. Alkupotkun taituroivat Virtanen-Kotkaniemi! Zoomin ensimmäinen vastustaja, oululainen 45 All Stars oli valmistautunut reissuun huolella eikä edes kärppä-Hyppönen saanut palloa länsi-suomalaisten verkkoon. Onneksi Masalinin Janne oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja puski Zoomin johtoon.

Kuittaus tuli nopeasti. Boksin kulmasta ylämummoon, tilanne 1-1 joka jäi myös ottelun lopputulokseksi. Paikkoja oli runsaasti mutta pistekin lohdutti. Tuomarin ollessa heiveröinen kääpiö, meinasi ottelusta tulla melkoinen farssi. Onneksi pelaajat ravistivat mieltään sopivissa kohdissa.

Ambu.jpg Ambulanssiakin tarvittiin kentälle kun Temosemme sai kovan tällin päähänsä.

Toisessa ottelussa oli suuri henkinen lataus, olihan vastassa ikuinen kilpakumppanimme Poko Tampereelta. Tarjolla olikin vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joista hurjin nähtiin 13. minuutilla. Läpiajoon murtautunut Pokon pelaaja murjoi vastaan tullutta maalivahti-Erkkaa polvellaan niin, että paikalle kutsuttiin ambulanssi. Erkka oli varjojen mailla hetken, mutta helvetillinen kuumuus pakotti palaamaan Finskille. Tikeillä ja siteillä selvittiin vaikkakin sairaalan kautta…

Maaleja ei ottelussa nähty. Zoom hallitsi ilma- ja maatilaa erityisesti Kane-Räisä ja Jussi V –akselilla. Kärjestä löytyi hyviä piikkejä ja Zoomin 37 pelaajan rotaatio antoi tilaa myös improvisaatioille. Kahden ottelun jälkeen Zoomilla oli kaksi pistettä ja jatkopaikka vielä omissa käsissä.

Kolmas ottelu oli osoittautua kovaksi palaksi. Zoomin rivit olivat yhtenäiset mutta pelaaminen oli monen mielestä melkoista nuhjaamista. Volume Vaasasta osasi tehdä pelin niljakkaaksi ja Zoom tarvitsisi vähintään kahden maalin voiton jatkopaikkaan. Ensimmäisellä puoliajalla Zoom osui vain kerran joten paineet alkoivat kasvaa, varsinkin kun tuomari oli jälleen ihan toiselta planeetalta…

Rimbo, tuo stadin Henry Morton Stanley tuli Zoomin pelastajaksi, kuten aikanaan Ujijissa Livingstonen malarian poistajaksi. Rimbo vain tokaisi ”Zoom, I presume” ja ottelu oli höystetty taidolla ja rauhallisuudella. Volume pyristeli oman aikansa mutta ei mahtanut paremmalleen mitään. Panu latoi kymmenestä paikastaan kolme sisään (Rimbon syötöistä tietty) ja valkopaitaiset raittiuden soturit poistuivat pussikaljalle 6-2 voitto taskussa ja spekulaatio jatkopeleistä saattoi alkaa Tavastia -klubin hämyssä. Erkkakin palasi kentän laidalle mojova side päässään. Hrrpati sille!

Vi_Temo.jpg Erkka Temonen palasi sairaalareissun jälkeen "rikospaikalle" pää paketissa mutta hymyilevänä.

Iltaohjelmana oli huikea päivällinen Manalassa ja mm. Melrosen keikka Tavastialla. Molemmista selvittiin kunnialla ja osanotto oli mittava.

Kanmed.jpg Kanervan Juha ehti meditoimaankin pelien tuoksinassa.

Sunnuntaiaamu valkeni uutena nousuna. Zoom –henki oli tarttunut jokaiseen ja sitä lietsottiin vielä Viton ringissä lisää. Tämän sai tuntea myös aamun vastustaja, kuopiolainen Kempes. Eilisiltä juomilta ja ruoilta tuoksuvat zoomilaiset eivät antaneet Kempesin 1-0 johtomaalin hämätä vaan vyöryttivät vaarallisia hyökkäyksiä savolaisten maalille.
Tasoitusta saatiin odottaa toisen puoliajan loppupuolelle asti, mutta millainen tykki se olikaan. Räisän pommi 25 metristä saisi palstatilaa missä tahansa Välimeren maan lehdessä vaikka kuvaa ei äänivallin rikkoneesta pallosta saatukaan. Kurinalaisesti pelannut Zoom hioi miekkaansa rangaistuspotkukilpailuun…
Kempes sai mitä pyysi; nöyrän poistumisen Saharasta. Vito koppasi ekan rankkarin ja kolmannen osuessa tolppaan oli Zoomin juhlat valmiit. Maalinteossa zoomilaisista kunnostautuivat Riku R ja Rimbo. Välierää kohti mentiin hyvässä hengessä.

Kutsuv.jpg Kutsuvieraskatsomossa nähtiin myös pressamme.

Välierään odotimme Pokoa mutta saimmekin Yo-talon, Tampereelta sekin. Hyvin hoidetut kisat saivat arvoisensa välierän, vaikka maalinteko oli edelleen tervanjuontia. Zoom muutti taktiikkaansa ”joka jätkä kentälle” –ajatuksesta ”moni jätkä kentälle” –taktiikkaan, kiitos Welho.com –Mikan. Zoom hallitsi pelin kulkua selvästi, mutta tolppien väliin ei osunut kukaan, ei edes Riku R pilkulta 22. minuutilla.
Toinen puoliaika ei tuonut muutoksia. Zoom painoi herhiläisenä ja Virtasen Jukka manasi vaihtopenkiltä surkeaa viimeistelyä. Saman virren veisasi moni muukin sielussaan. Onneksi maalittomassakin tasapelissä löydetään voittaja, ja se oli tälläkin kertaa Zoom.
Raittiista pojista tarvittiin tällä kertaa neljä vetäjää, kolme ei riittänyt. Riku, Janne M ja Vito upottivat omansa varmasti mutta niin tekivät Yo-talon rokkikukotkin. Ratkaisuksi tulikin maalivahtien taistelu, jossa Vito venytti räpylänsä Yo-talon veskan vedon eteen. Vatasen Jussi oli omassa rankkarissaan miljoonan shillingin mies ja latasi nahkakuulan takanurkkaan. Zoom loppuotteluun, NYT JUHLITAAN!!!!

Vaihd.jpg Zoomin voima turnauksessa oli vahva, taitava ja laaja vaihtomiesosasto.

Pohjoisen pojat, Rio Grande Rovaniemeltä osoittautui liian kovaksi stadin Zoomille. Loppuottelu taputeltiin mollivoittoisesti ja viimeistelyssä Rio oli omaa luokkaansa. Muutamalla liigapelajalla höystetty Rio juoksi Zoomilta jalat alta ja takoi siinä sivussa neljä upeaa maalia. Väsynyt, mutta ylpeä Zoom sai mitalin väriksi hopean, hieno väri ja hieno turnaus. Ja välillä suorastaan loistavaa, eteenpäinpyrkivää, lyhytsyöttelyyn perustuvaa ja maalilaukaukseen (tai sen yritykseen) päättyvää Zoom -henkistä futista. Hrrpati!

Vrtn_haas.jpg Jukka Virtanen still going strong. Jukalle jo 9. rock-futis mitali.

Turnaus oli hienosti järjestetty. Ruoka ja juoma kohtasivat kuluttajansa, rokki kaikui kaiuttimista koko ajan, futis oli nautinnollista ja siitä suuri kiitos Roudille ja apulaisille Tavastian suuntaan. Jopa Rockfutis –paita oli kaunis kuin Kuuslan Jannen kasvot viikonlopun jälkeen.
Zoomin jatkaessa mitalikantaansa, muut rohmuajat jäivät killukkeitta. Rockfutis -sivujen mukaan Poko johtaa mitalijahtia sarjalla 4 kultaa, 4 hopeaa ja 2 pronssia. Zoomin ja Kempesin vastaavat ovat 4-2-3 turkulaisten jäädessä mitaleihin 4-0-1.

Ensi vuonna potkitaan Kotkassa jossa järjestäjänä toimii AXR Music / Vainion Ile. Otetaan siellä omat pois kuleksimasta, kullat ja ruusut. HRRPATI!

Vito
Kuvat: Rami Heinonen

Zoomin pelurit:

Christiansen Stenka, ex-Boycott, Sex, rock & videotape
Hakola Jim, rockmies, maaleja, maaleja, maaleja
Heikkinen Eero, rockmies, vanha rokkariveteraani
Heinonen Ville, rockmies, Toisen polven zoomilainen
Hyppölä Jukka, rockmies, Asunnottomien futisvirtuoosi
Innanen Mikko, toimittaja, yllättävän hyvä vasuri
Kanerva Juha, toimittaja, koko kentän yleismies
Keränen Jyrki, leikkaaja, olen oiva leikkaaja
Koivu Vito (mv), rockmies, tolpatkin on ystäviä
Kotkaniemi Bona, ohjaaja, teatteri parasta katsottuna
Kuusla Janne, rockmies, palloilija, zoomailija, selviytyjä
Linnonmaa Jaajo, Suomipop, Radio Suomipopin ravimies
Louhimies Aku, ohjaaja, pakki, pakimpi, Aku
Markkanen Panu, MTV3, never walks alone
Masalin Janne, Tundramatiks, komea, suolainen, liukas
Merikanto Jussi, Oopperalaulaja, sata kiloa rakkautta
Nyberg Arto, Toimittaja, Viialan Forssell
Riihilahti Riku, toimittaja, sen kuuluisan veli
Räisänen Kari, toimittaja, Hesarin kova pakki'
Salomaa Rimbo, Tuottaja, Karimbola, rakkauden hedelmä
Schuller Toni (mv), rockmies, Kojo, Kojompi, Kojoin
Siivonen Tatu, Näyttelijä, Repe runar rift
Sillanpää Sami, Toimittaja, hyökkäävä toimittaja, puolustaja
Sipola Simo, toimittaja, Helvetin kova pelimies
Strang Pekka, Näyttelijä, Vasen pakki, tack
Tapaninen Jari, rockmies, tulevaisuudenlupaus ikämiehiin
Temonen Eero (mv), rockmies, tahmatassu baarimikko
Terho Jesse, valokuvaaja, aina kärkeen pelaamaan
Tiihonen Topi, Memmy Posse, kuivan kesän hiphop-orava
Tiittula Markus, Näyttelijä, keskenkuntoinen keskikenttäpelaaja
Vakio Janne, Näyttelijä, yllättävän liukas näyttelijäksi
Vatanen Jussi, Näyttelijä, pelimies Presidentin kansliasta
Wickström Mika, Kirjailija, kovaa kirjoittava vasuri
Villanen Timo, valokuvaaja, komppaava persjalkainen pakki
Nikkanen Mika, rockmies, Aika pöhnäinen futaaja
Atrila Juuso, rockmies, Sen pöhnäisen kaveri
Holopainen Jari, rockmies, vikkelä kärkimies stadista
Olsson Claes, ohjaaja, Rockfutiksen veteraani
Hietanen Jani, rockmies, Janker on bastumiehii
Pirhosen Hessu ja Peltosen Ana kuuluivat myös squadiin
Virtanen Jukka, Mr. Viihde, viihteen grande superior

Huolto ja muut vaativat järjestelyt:
Koivistoinen Tommi, ex-HJK, FC Jazz
Kauranen Lese, ex-Zoom
Leppänen Atsi, Zoom!
 

Lisää uutisia

09.01.2018 Voiton mahdollisuus jäi käyttämättä !
02.01.2018 MUSTAT MURJOI JOTTA HISTORIA HAVISI ! Voiko olla edes totta ?
21.12.2017 PRESIDENTTI JULISTI JOULURAUHAN !!!!!!!
16.12.2017 Uudet retropaidat vanha retrotulos !
15.12.2017 Hoopi uusi keilamestari
15.12.2017 Kinkkufutaajat nauttivat karusta ilmasta !
04.12.2017 KOVA NIPPU TAMPEREELLA !!
01.12.2017 Nordean salama-alku kaatoi Zoomin !
30.11.2017 Petjalla uusi rooli, Jaska säännöllisesti harjoituksissa ja Veikon paluu !
25.11.2017 Aamuyön pistejahti Keravalle karahti karille jo ensi erässä !
15.11.2017 Mikko Virtanen synkän syyskauden valopilkkuna !
10.11.2017 Isäpoika traditio jatkuu vahvana !
07.11.2017 Salama-aloituskaan ei pelastanut Zoomia !
25.10.2017 8-4 tappio ylivoimaista vastusjaa vastaan on hyvä tulos !
19.10.2017 ZOOMIN FUTIS MYLLERRYSTEN KOURISSA !
15.10.2017 Kun kymmenen tehtyäkään ei riittänyt !
10.10.2017 MUSTIEN LÄTKÄJENGIN KOHUHANKINNAT JATKUVAT: NYT TULI LITTI !
08.10.2017 Komea juhlaottelu !
08.10.2017 Seniorikeilaajien kausi hyvässä vauhdissa !
03.10.2017 Murskavoitto sarja-avauksessa !!!
29.09.2017 Uusia naamoja - uusia rooleja !
22.09.2017 Vanhat parrat jäähallissa
11.09.2017 MIKKO JÄLLEEN !!!
05.09.2017 JOUNI KAIVOLA PALASI VOITTAJAKSI !
05.09.2017 Lätkäkausi käyntiin vauhdikkaasti !
26.08.2017 Zoomille pronssia rockfutiksen SM-kisoissa Hämeenlinnassa!
19.08.2017 Vakio palasi kupongille
11.08.2017 Zoomin joukkue Hämeenlinnan Rockfutikseen elokuun 26.-27.
14.07.2017 Zoom nimekkäällä joukkueella Porin kesässä !
15.06.2017 Kaksi tappiota ja peruttu peli
06.06.2017 MARKKU VÄRTÖ HCP-GOLFIN UUSI MESTARI !
29.05.2017 Seniorit vauhdissa Vierumäellä !
24.05.2017 Zoom mankeloi HeManin !!!
22.05.2017 Malaria kaatoi Viton, Jokerit Zoomin !
05.05.2017 Sipolan taika kesti – Zoomille kauden avausvoitto
26.04.2017 Tissimaalilla tasoihin !
21.04.2017 Aasit hännänmitan Zoomia parempia !
12.04.2017 Jääkausi paketissa, futiksella jatketaan !
08.04.2017 Keltaiset kevään kunkkuja !
04.04.2017 USKOMATON NOUSU !
02.04.2017 Keltaiset tasoittivat voitot !
01.04.2017 Mustat voittoon vajaalukuisista Keltaisista 1. play-off ottelussa !
01.04.2017 Tilastotappio
12.03.2017 Paluu arkeen !
05.03.2017 Hc Kings kilpasarjan ja Jäähyttelijät höntsän mestareiksi huikeassa Pipolätkäturnauksessa !!!!
02.03.2017 Mitäh ?? Häh ? Sarjajohtaja nurin !!!!
02.03.2017 Futiskausi käyntiin hieman kosteassa mutta muutoin loisto-olusuhteissa !
02.03.2017 Zoom väkevästi mukana Lahden MM- hiihdoissa.
23.02.2017 Huikea nousu !
17.02.2017 ARTO NYBERG JATKAA PRESSANA ! TEAM SALATUT ELÄMÄT (JURKKA, PAAVOLA, ROSLÖF) VUODEN ZOOMILAINEN !!!
16.02.2017 Ykkösnyrkistä vain Bona mukana - iski silti tehot 1+1 !!! Zoomin kuudella maalilla 6 eri tekijää !
14.02.2017 Zoom kahden ottelun voittoputkessa!
04.02.2017 NORDEA NURIN !
01.02.2017 Hyv� takaa-ajokaan ei aivan riitt�nyt !!!
29.01.2017 WARRIOR PIPOLÄTKÄTURNAUS 4.3.2017 NURMIJÄRVEN TEKOJÄÄLLÄ !
22.01.2017 Sami Hyypiä, Arvi Lind, Teppo Numminen ja muut legendat l�mmittiv�t Hakamets�n � nykyt�hdet hemmottelivat t�p�t�ytt� katsomoa
17.01.2017 Bonakin kuritti maalillaan As-Teamiä !
16.01.2017 Ilta-Sanomat huomioi näyttävästi niin Arvin kuin Villenkin palkinnot !
15.01.2017 Keilailun joukkuekisa käynnistyi !
07.01.2017 Zoomin salama-aloituskaan ei pelastanut !
04.01.2017 Niukka tappio tiukassa peliss� Malmilla ja samaan aikaan vaalittiin j�lkikasvua Helsingin J��hallissa !
30.12.2016 Joulun ja uuden vuoden aikana Zoomissa kovaa menoa !
22.12.2016 Kinkkufutis aloitettiin muistamalla Ville Lyytikäistä hiljaisella hetkellä !
21.12.2016 Liian nuorena kuollut Ville Lyytikäinen, 49, oli suomalaisen jalkapallon ravistelija (IS 21.12.2016)
20.12.2016 *** Presidentti julisti joulurauhan ***
14.12.2016 Olli Paavilainen jälleen keilamestariksi !!!
14.12.2016 Zoom ei puolusta lounasaikaan !
09.12.2016 Rajalle riittämätöntä ruista ranteissa !
07.12.2016 Zoom palasi voittokantaan nöyrästi puolustaen !
02.12.2016 Jo on aikoihin eletty: tehtiin kahdeksan mutta hävittiin !!!
30.11.2016 Kymmenyksen ero !
25.11.2016 Tuloksekas aamavarhainen pistejahti !
24.11.2016 Zoom onnittelee 1.10.1973 112 vuotta täyttävää palolaitosta
17.11.2016 LOCO LIIAN LIUKAS MUTTA BONAN AVU(I)LLA TOINEN ERÄ TASOIHIN !
08.11.2016 Zoom Soneran kovassa kyydissä mutta 3 tehtyä maalia antoi uskoa paremmasta !
03.11.2016 Hieno ilta!
29.10.2016 Ylen Hannu-Pekka Hännisestä Vuoden jalkapallotoimittaja
27.10.2016 Martti Kuusela suomalaisen jalkapallon kunniagalleriaan !
18.10.2016 Haapikselle Palloliiton kultainen ansiomerkki !
18.10.2016 HATCH kuritti vajaalukuista Zoomia !
18.10.2016 Hieno sarja-avaus vaikka Nordea vei pisteet !
14.09.2016 MIKKO JA KOJO NELURIN MESTAREIKSI !
06.09.2016 VILLE
06.09.2016 FUTISLEGENDA MUSTIEN KOHUHANKINTA LÄTKÄÄN !
06.09.2016 Jääkausi alkoi 6.9.2016
02.09.2016 Zoom otti arvokkaan voiton
29.08.2016 Ystävyysottelu KJT Naiset - Zoom 27.8.2016
21.08.2016 Zoomin kisaturistit kävivät Oulussa
18.08.2016 ZOOM MUKANA ROCKFUTIKSEN SM-KISOISSA 2016 OULUSSA
18.08.2016 AKAAN SEUTU 15.8.: ZOOM VIIHDYTTI VIIALAN WEMBLEYLLÄ
15.08.2016 Pikkikselle ensimmäinen Zoom-Seniori palkinto !
15.08.2016 Zoom-Pohu/Shrimps 2-3
04.08.2016 Mitä ? Zoom Seiskassa !!!
03.08.2016 Akaan Seutu 3.8.2016
21.07.2016 HUIKEAT JUHLAT !!!!
13.07.2016 Zoom ja Laitilan Wirvoitusjuomatehdas yhteistyöhön
08.06.2016 Tomi Rissanen jälleen HCP-mestariksi !
03.06.2016 Zoom kesytti Kallion oriit
30.05.2016 Zoom Oldies höntsäsi monipuolisesti Vierumäellä !
22.05.2016 Zoom ei upottanut Kuninkaallista laivastoa !
20.05.2016 Zoom sarjakärjessä !
13.05.2016 Futisharjoituksissa hiljainen hetki Rikin muistoksi
12.05.2016 Topi Tiihosen hattutemppu toi pisteet Zoomille
06.05.2016 Petja Pellin hattutemppu siivitti Zoomin kauden avausvoittoon Talin hallissa!
25.04.2016 Senior Club Zoom Vierumäelle 24.-25.5.!
20.04.2016 Pronssia Nokialla !
19.04.2016 16 PELAAJAA JA BONA SEKÄ 2 KATSOJAA KUN FUTISKAUSI ALKOI !
12.04.2016 MUSTAT MESTAREIKSI VIIDENNESSÄ FINAALISSA LUVUIN 6-3 !!!
08.04.2016 KELTAISTEN KEVÄT MYÖS NELJÄNNESSÄ PLEIJARISSA !
05.04.2016 Keltaiset kavensi huikealla kolmannen erän pelillään !
01.04.2016 MUSTAT VEI TOISENKIN PLEIJARIN ! EX-PRESSA RATKAISIJANA !
29.03.2016 Mustat voittoon vasta rankkarikisassa 1. playoff-ottelussa ! Jani Ryyli ratkaisijana !
25.03.2016 PLAYOFFSIT ALKAVAT! KP IS BACK !
24.03.2016 Seniorit jaksavat !
16.03.2016 Hieno sarjapäätös Zoom - Hatch 9 - 4
07.03.2016 HC LUDWIG UPEAN WARRIOR-PIPOLÄTKÄTURNAUKSEN MESTARIKSI !
06.03.2016 PILLEN HATTUTEMPPU TOI PISTEET KERAVAN AAMUYÖSSÄ !!!
17.02.2016 ARTO NYBERG UUSI PRESSA ! JUKKA VIRTANEN VUODEN ZOOMILAINEN 2015 !
17.02.2016 7 tehtyäkään ei riittänyt puolustustahdon puuttuessa !
12.02.2016 Zoom - Sonera hyvä peli mutta tasoero oli selvä !
10.02.2016 Zoom tuo pipolätkäturnauksen Nurmijärvelle !!!!
01.02.2016 NPF-Zoom 4-5 HURRAA!
28.01.2016 Zoom Pipolätkä-turnaus
26.01.2016 Mitä ihmettä ? Nujerrettiin Nordea !!!
26.01.2016 Resonaarin hyväntekeväisyysilta: Jean S. All Stars
21.01.2016 LOCO vei voiton hyvässä pelissä !
15.01.2016 HIFK:n sponssit ja Zoom ystävyysottelussa !
12.01.2016 Hatch karkasi Zoomilta kolmannessa erässä !
30.12.2015 Zoom - Canada 10 - 6 !!!!
21.12.2015 Presidium ja lajivastaavat toivottavat kaikille zoomilaisille,zoomhenkisille ja yhteistyökumppaneille onnellista ja iloista uutta vuotta 2016 !
21.12.2015 Kinkkufutiksessa mahtava meininki !
20.12.2015 Zoom julisti joulurauhan liian aikaisin - katkera futsaltappio seurauksena
17.12.2015 Keilailu: Olli Paavilainen palasi mestariksi !
11.12.2015 Kitkerän katkera 8-9
26.11.2015 Zoomin salama-alkukaan ei riittänyt !
21.11.2015 Keilamestikset lähestyvät !
18.11.2015 Sonera py�ritteli mutta Zoom taittui lopullisesti vasta 3. er�ss� !
15.11.2015 Futsaltappio johti maastapakoon !
11.11.2015 Ville Haapasalo jälleen lätkäharjoituksissa !
07.11.2015 Zoom 5-2 voittoon NPF:stä !
07.11.2015 Zoomin urhea taistelu futsalin ensimmäisessä sarjapelissä päättyi tappioon !
30.10.2015 Jukka Virtaselle Palloliiton Captain´s Ball
29.10.2015 Peli-ilo löytyi vaikka Nordea löikin vajaamiehisen Zoomin !
13.10.2015 Loco lyttäsi Zoomin sarja-avauksessa !
30.09.2015 JUKKA VIRTASEN VEIKEIMMÄT VIISUT -konsertti Tavastia-klubilla su 27.9. oli huikea tilaisuus !
18.09.2015 Zoomin valmentaja Saksaan
14.09.2015 Mikko jo melkein ulkona finaalista mutta uusi kuitenkin mestaruutensa !
12.09.2015 Rami Heinonen siunattiin Pyhän Laurin kirkossa
08.09.2015 Ville "Vepu" Vuorenlehto uusi scratch-mestari !
08.09.2015 Vakiolle kaksi paria - Zoom voittoon
04.09.2015 Jääkiekkokausi avattiin pitämällä hiljainen hetki Simo Salmisen kunniaksi !
30.08.2015 NAUTISKELTIIN ROCKFUTIKSEN SM-TURNAUKSESTA 2015
11.08.2015 Rami Heinosta kunnioitettiin hiljaisella hetkellä
05.08.2015 Zoomille dramaattinen tasuri
30.07.2015 Tahmea alku vei Zoomin
17.07.2015 Janne Vakio rökitti Rehnin mutta Zoom nöyrtyi eduskunnalle Porissa !
01.07.2015 Zoom pani Real Madridia paremmaksi - HeKuLa-Zoom 3-3 (3-1)
01.07.2015 Lähes 30 pelaajaa aamuharjoituksissa kun Siili pommitti 5 maalia !
25.06.2015 Zoom peippaili ja taiteili makean sarjavoiton 2-1 (1-1) FC Veijareista Pirkkolassa!
25.06.2015 Zoomilainen nosti KHL-kannua Pietarissa !!
03.06.2015 TOMMI KOIVISTOINEN UUSI HCP-MESTARI !
03.06.2015 Tappio, vaan ei rappio
20.05.2015 Zoom joutui Peton kitaan
16.05.2015 Zoom lämpeni derbyyn
06.05.2015 Zoom otti kauden ensimmäisen voittonsa
23.04.2015 Nokialla melkein mitaleilla !
16.04.2015 Zoom korkkasi Soneran uuden huippualustan !
09.04.2015 Futiskausi avattiin jälleen Bolliksen huippuolosuhteissa !
03.04.2015 MUSTAT PLEIJAREIDEN KUNKKUJA !
27.03.2015 Malmin Sponssiturnauksessa yksi voitto Eetu Koivistoisen tehtyä 6 maalia !
05.03.2015 Vähäväkisyys vaivasi myös viimeisessä sarjaottelussa !
04.03.2015 Hyvä alkukaan ei riittänyt !
17.02.2015 SAMI VEHKALUOTO VUODEN ZOOMILAINEN - HAAPIS JATKAA PRESSANA !
06.02.2015 Nyberg Keltaisiin ?
06.02.2015 Kerava karuna aamuvarhaisella !
05.02.2015 Zoom kuvattuna Helsingin Jäähallissa 1970
29.01.2015 Jussi Vataselle, Ville Haapasalolle ja Jaska Saariluomalle Kultainen Venla !
28.01.2015 Retroiltiin ja Zoomailtiin tasan !
27.01.2015 Sonera pani Zoomin verkon soimaan !
22.01.2015 Hyv� takaa-ajo p��ttyi niukkaan tappioon !
13.01.2015 Hyvä pelikään ei riittänyt, HCR vei pisteet !
07.01.2015 Teivaisen hattutemppukaan ei riittänyt, Nordea vei pisteet !
06.01.2015 Yli 30 pelaajaa loppiaisen lätkäharjoituksissa !
22.12.2014 Presidentti julisti joulurauhan !
18.12.2014 Pehkis keilamestariksi !
18.12.2014 Vito vei kinkun !
18.12.2014 AS-Team nöyryytti Zoomia !
15.12.2014 Tähtään triplaan !
09.12.2014 Santun torjunnat ja Summasen paluu !
02.12.2014 Jää ei kestänyt !!!!
25.11.2014 Kunniakas tappio
24.11.2014 Toni
20.11.2014 Zoomin avoin keilamestaruuskilpa
20.11.2014 Rajavartijoiden vuoro rökittää Zoom !
11.11.2014 Nordea kyykytti jälleen Zoomia !
08.11.2014 MIKKO KNUUTTILA VUODEN 2014 JALKAPALLOTOIMITTAJA !!!
31.10.2014 Tomi Rissasen loisto-ottelu Zoomin voitonavaimena !
25.10.2014 Liikuntailoittelu Vierumäki by Stadi huipentui Kalastajatorpalle !!!!
23.10.2014 Keilaajat vauhdissa !
20.10.2014 Zoom voitti niukasti !!!
17.10.2014 Vajaamiehinen Zoom taipui sarja-avauksessa !
14.10.2014 Löden pillin mukaan !
19.09.2014 Mikko ja Jouni tennismestareiksi !
19.09.2014 Seniorikeilaus jälleen vauhdissa !
09.09.2014 TULIKUUMA PUTTERI TOI JOUNI KAIVOLALLE JÄLLEEN SCRATCH-MESTARUUDEN !!!!!!!
09.09.2014 Zoom jälleen Eduskunnan kaatajana Porissa !
09.09.2014 Don Tami Zoomin paidassa huikeassa hyväntekeväisyysottelussa Kokkolassa !
05.09.2014 Jääkausi alkoi !
01.09.2014 Zoom kuudenneksi Rockareiden SM-kisoissa !
01.09.2014 ZOOM JUHLISTI 80-VUOTISTA HAKAA !!
01.09.2014 Jukka Rasila viihdyttää myös vuoden vasurina !
07.08.2014 Zoomin zyyskausi käynnistyi voitollisesti !
05.08.2014 08.09.2014 Zoomin SCR-mestaruuskilpailut, Hill Side Golf, Vihti
25.06.2014 FUTISTREENIT JATKUVAT !
09.06.2014 Panu HCP-mestariksi !
09.06.2014 KUIVIS SIIVOTTU !!
18.05.2014 KUIVIS KONDIKSEEN !
18.05.2014 Zoom suistettiin Keravan valtaistuimelta !
07.05.2014 Zoomin hcp-mestaruuskisa Espoossa 4.6.
06.05.2014 Hyvää meno jatkuu futistreeneissä !
30.04.2014 Zoom taisteli hopealle Nokialla
14.04.2014 Zoom hienosti hopealle Malmin sponssiturnauksessa !
08.04.2014 FUTIKSESSA HYVÄ MEININKI !
04.04.2014 Aapo ja Seppo: se oli siinä !!!!
02.04.2014 VÄÄKSYN KIEKKOYLEISÖ HALTIOITUI HYVÄNTEKEVÄISYYSOTTELUSTA !
01.04.2014 Zoom hyväntekeväisyysotteluun Vääksyyn !
01.04.2014 Keltaiset mestareiksi neljännessä finaalissa !
28.03.2014 HIFK möyhensi Zoomia hienossa ystävyysottelussa !
25.03.2014 Eero Saarisen torjunnat siivittivät Keltaiset voittoon III playoff-ottelussa !
11.03.2014 Uusia naamoja - uusia rooleja !
06.03.2014 TOMMI VUODEN ZOOMILAINEN, HAAPIS JATKAA PRESIDENTTIN� !
06.03.2014 Futiskausi avattiin ennätysaikaisin huippuolosuhteissa !
06.03.2014 Zoom-Nordea ottelussa tilinpäätös ennen täyttä aikaa !
27.02.2014 Hatch löi vajaalukuisen Zoomin !
13.02.2014 Hesa sikaili voiton Zoomista !
04.02.2014 Troikka Roslöf siivitti Zoomin komeaan voittoon !
31.01.2014 Tappiokierre jo lähellä loppua Keravan aamuyössä !
22.01.2014 SuperJouni teki 6 mutta tyylikäs Retro-Hockey voitti 9-7 !
22.01.2014 Raimo Häyrinen, Juha Jokinen, Seppo Kannas ja Anssi Kukkonen palkittiin Urheilugaalassa !
21.01.2014 Jussi Vataselle, Simo Salmiselle ja Päiviö Pyysalolle Kultainen Venla !
21.01.2014 Loco tylyn tehokas vieras !
14.01.2014 Varasto
14.01.2014 Sonera kyykytti vajaalukuista Zoomia !
20.12.2013 Presidium ja lajivastaavat toivottavat kaikille zoomilaisille,zoomhenkisille ja yhteistyökumppaneille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2014 !
19.12.2013 Olli Paavilainen uusi keilamestari !
19.12.2013 Kinkku taas Judelle !
14.12.2013 Kalevi Uusivuorelle Pro Urheilu mitali !
10.12.2013 Hesa murjoi voiton Zoomista, KP loukkaantui !
06.12.2013 Itsenäisyyspäivän huumaa Jäähallissa !
05.12.2013 Nordea teki 2 maalia kahden viimeisen minuutin aikana ja voitti 6 - 5 !
05.12.2013 Näin komeasti oltiin kesän golfkisan voitosta esillä FOHA Newsin sivuilla !
26.11.2013 Herzlich willkommen zurück im Mämmiland Uli ! And Safik too !
22.11.2013 Uusi GM ryyditti Zoomin murskavoittoon !
22.11.2013 Uusia veskareita !
19.11.2013 Zoomin keilaajat vauhdissa !
15.11.2013 Zoom viihdytti Imatralla !
13.11.2013 HC Raja luisteli 8-7 voittoon tiukassa pelissä !
08.11.2013 AS Team yllätti Zoomin tasaisessa taistossa !
31.10.2013 Viimeinen erä tasan, kaksi ensimmäistä hävittiin tennislukemin !
25.10.2013 Oho ! Zoom löi Soneran sarja-avauksessa !
01.10.2013 Futistreenit jatkuvat;Ville Turkka jo melkein jäällä;Jussi Merikanto debytoi lätkämaalissa,Mikael Kotkaniemi palasi !
22.09.2013 ZOOMILLA HUIKAISEVAT 50-V. JUHLAT !
16.09.2013 Mustat Vierumäen kunkkuja !
16.09.2013 ROCKFUTIS DRAAMAA: ZOOM RANKKAREILLA MITALITTA !
10.09.2013 Jouni jälleen SCR-mestari !
10.09.2013 Futiksen sarjaukausi päätökseen
10.09.2013 Jääkausi alkoi !
02.09.2013 Rokka räväytti Espalla !
27.08.2013 BySpiel Express elokuu 2013
26.08.2013 Mikko jälleen tennismestariksi !
25.08.2013 VESKU JÄLLEEN HELSINGISSÄ ! HUIKEAAN JUHLA-SHOWHUN SAVOY-TEATTERISSA VIELÄ JONKUN VERRAN LIPPUJA !
12.08.2013 Zoom FOHA-Golfin mestariksi !
09.08.2013 Rockfutis SM Hyvinkää 31.8. - 1.9.
22.07.2013 Huikea hyväntekeväisyysottelu Vaasassa tuotti yli 15000 euroa Lasten Sairaalalle ja VPS:n juniorityölle !
22.07.2013 Eduskunta ja Zoom ryhdikkäinä Vaasassa !
18.07.2013 Zoom esiintyi näyttävästi Porissa !
04.06.2013 Tomi Rissanen HCP-mestariksi !
04.06.2013 Brahis houkutteli huippumäärän harjoituksiin !
20.05.2013 Zoom Raumalla syöpälasten hyväntekeväisyysottelussa !
10.05.2013 Zoom onnitteli 80-vuotta täyttänyttä Seppo Kannasta !
30.04.2013 Vappuaatto zoomilaisittain !
24.04.2013 Zoomille bronssia Eden-turnauksessa Nokialla !
20.04.2013 Zoom kolmannen kerran peräkkäin mestariksi Keravalla !!!
12.04.2013 KELTAISET MESTAREIKSI KIIHKEÄSSÄ KOLMANNESSA FINAALISSA !
09.04.2013 Keltaiset huikean thrillerin voittoon rankkareilla !!
09.04.2013 Futiskausi upeasti käyntiin !
05.04.2013 MUSTAT MURSKAAVIA 1. PLAYOFF-OTTELUSSA
02.04.2013 BySpiel express
19.03.2013 Maalijuhlat Maaningalla !
15.03.2013 Voitokas päätös !
14.03.2013 Zoom vs. Reebok Stars huikea tapahtuma Sipoossa !
13.03.2013 Zoom pelasi mutta Nordea maalasi !
12.03.2013 Kierrätystä ja come backejä !
26.02.2013 Voittoputki vaan jatkuu !!!
26.02.2013 Muaningan Talviklassikko
26.02.2013 VUOSIKOKOUKSEN 2013 PÄÄTÖKSIÄ: VITO VUODEN ZOOMILAINEN - HAAPIS JATKAA PRESSANA !
04.02.2013 Zoom voittoputkessa !!!!
29.01.2013 Zoom luisteli As-Teamilta jalat alta !!!!
15.01.2013 Sonera kiivaillen Zoomia parempi !
10.01.2013 Zoom pakotti Hesan pelaamaan tosissaan !
23.12.2012 Presidium ja lajivastaavat haluavat toivottaa kaikille zoomilaisille, zoomhenkisille ja yhteistyökumppaneille iloista uutta vuotta !
20.12.2012 Siili vei kinkun !
18.12.2012 Löde Zoomin ensimmäinen keilamestari !!!
17.12.2012 Zoom juhlisti Ruoholahden Kauppakeskuksen uusimista !!!
13.12.2012 Kolmannentoista päivän kirousko iski Zoomiin !!!
11.12.2012 Tuomari kaatoi Zoomin !
29.11.2012 ZOOM KOMEAAN VOITTOON SUPER JOUNIN JOHDOLLA !
20.11.2012 Zoom ja NPF tasuriin
16.11.2012 Oho ! Zoom voittoon maali-iloittelussa !
08.11.2012 Yhteistyökumppanimme IceHeartsin hyväntekeväisyysnaamiaiset !
05.11.2012 Rele NewsFlash, absolutely good ones as far !
30.10.2012 Zoom jarrutteli jälleen Soneran nautiskelua !
25.10.2012 Zoom taisteli, Hesa vei pisteet harrasteliigan avauksessa !
16.10.2012 ZOOMILAISET KUNTOKLUBILLA !! ARTO NYBERG ALOITTI LÄTKÄNPELUUN !! MIKKO LEPPILAMPI ZOOMIIN !! JUKKA LAAKSONEN HARJOITUKSISSA !!
08.10.2012 PELATTIIN TUKEA PARIKANNIEMEN LASTENKODILLE !
24.09.2012 Zoom Hopealle Paimiossa
21.09.2012 Zoom seuratakit saapuneet
18.09.2012 Lätkäkausi käyntiin keltaisten komennossa !
17.09.2012 Huikea leiri, Keltaiset 4 - 2 voittoon !
03.09.2012 Mikko Innanen ja Jukka Rasila tennisässät !
28.08.2012 Jouni jälleen SCR-mestari
27.08.2012 ZOOM MIKKELIIN HYVÄNTEKEVÄISYYSOTTELUUN !
27.08.2012 Zoomin Rock-Waterloo päättyi kuitenkin kahteen komeaan voittoon !
13.08.2012 ZOOMbySPIEL Express 13.8.2012
07.08.2012 Zoom peippaili voitokkaasti Jazzeilla !
18.06.2012 Zoomille vaihteeksi tappio
07.06.2012 ZoomBySpiel Iltiksen lööpeissä !
07.06.2012 Zoom palasi voittokantaan !
05.06.2012 Pressa HCP-mestariksi !
04.06.2012 Lätkäkausi päätettiin hulppeasti !
12.05.2012 Kullervo - Zoom pistejakoon !
11.05.2012 Aamuharjoituksissa hyvä meininki
07.05.2012 Jalkapallokausi avattiin 3-0 –voitolla Mojo/Tavastiasta
17.04.2012 Futiskausi avattiin hienoisessa räntäsateessa !
17.04.2012 HHT koulutti Zoomia !
12.04.2012 Mustat ahdingosta selvään voittoon !
02.04.2012 Mikä entrée ! Kiitos Uli !
30.03.2012 Mustien hurja alku liikaa Keltaisille, playoff-voitot tasan!
27.03.2012 Ooppera tanssi Zoomin tahdissa !
23.03.2012 Keltaiset kyykytti Mustia ensimmäisessä Playoff-ottelussa !
21.03.2012 Seniorit vauhdissa
13.03.2012 Nordea jälleen Zoomia liukkaampi !
20.02.2012 Jouni vuoden zoomilainen, Haapis jatkaa pressana !
09.02.2012 Hesa luisteli Zoomin kumoon !
09.02.2012 Maahinen Maaninka pyöritti Zoomia
30.01.2012 Zoom selvitti mailasodan
25.01.2012 Zoom Senioreilla onnistunut pelin avaus !
17.01.2012 Vito ja Liike palkittiin
17.01.2012 Hesa palautti Zoomin maan pinnalle!
10.01.2012 Zoom aloitti vuoden murskavoitolla !
24.12.2011 Harjoitukset jatkuvat heti joulun jälkeen normaalisesti !
22.12.2011 Maalikunkusta kinkkukunkuksi !
22.12.2011 Joulukahviperinne yhä voimissaan !
15.12.2011 Zoomin senioriklubi aloittelemassa toimintaansa !
15.12.2011 Zoom hallitsi erien loppuja !
01.12.2011 Zoom yllätysvoittoon; KP ja Santtu loistokkaita !
29.11.2011 Zoom Jääkiekkoliiton opissa Paloheinässä !
28.11.2011 Ulkoministeriön leijonat raatelivat Zoomin !
23.11.2011 Nordea jälleen Santtua (ei kun) Zoomia parempi !
15.11.2011 Zoom voittoon maalivahti Jani Ryylin johdolla !
08.11.2011 Santun suihkukomennus lopetti Zoomin pyristelyn !
07.11.2011 Zoom pelasi HIFK:ta vastaan
01.11.2011 Zoomin loppurutistus ei aivan riittänyt !!!
29.10.2011 Nenäklassikko kerää varoja kehitysmaiden lapsille
27.10.2011 Zoom nimekkäällä joukkueella Saloon 18.11.!
25.10.2011 Zoom jarutteli Soneran nautiskelua !
18.10.2011 Nordea jäädytti Zoomin voittotilin !
14.10.2011 Jouni siivitti Zoomin voittoon sarja-avauksessa !
13.10.2011 Ringetteottelu Haukat - ZOOM oli HUIKEA MATSI !!!!
19.09.2011 MIKKO JÄLLEEN TENNISMESTARIKSI !
19.09.2011 Lätkäharjoitukset käyntiin keltaisten komennossa !
09.09.2011 Jouni jälleen SCR-mestari
02.09.2011 VIERUMÄKI PERUTTU !!!
30.08.2011 Loppuottelupaikka jäi pilkun päähän
22.08.2011 KANNAS JA KUUSELA LOISTIVAT KOTAJÄRVEN NÄYTÖSOTTELUSSA
19.08.2011 Zoom palasi pistekantaan kuivan kauden jälkeen
12.08.2011 SAIRAS KERTOMUS
07.08.2011 Veijarit vei pisteet Zoomin nenän edestä
20.07.2011 Zoom jallitteli tasapelin lähes liigatasoisesta FC Rehnistä Porin Jazzeilla
27.06.2011 Pekkis upeasti HCP-mestariksi
19.06.2011 ZOOMILLE KOMEA VOITTO
12.06.2011 Vajaalla vaikea voittaa
06.06.2011 Sykerö Team - Zoom
30.05.2011 Asenne ratkaisee – aina!
27.05.2011 Zoomin hcp-mestaruuskisa Vanajanlinnassa 20.6.
26.05.2011 Zoom nimekkäällä joukkueella Turun hyväntekeväisyysotteluun !
21.05.2011 Zoom vajaallakin pelissä mukana
12.05.2011 Zoom rökitti Legendat
05.05.2011 Zoom murskavoittoon - kutosdivarin avaus yllätti jopa Kojon
29.04.2011 Zoom korkkasi Sonera Stadiumin uuden nurmen !
19.04.2011 Mustat niukasti parempia !
17.04.2011 Zoom löi kaikki ällikällä - turnausvoitto puhtaalla pelillä !
15.04.2011 Keltaiset tasasivat tilit toisessa play-off ottelussa!
12.04.2011 Mustat vei ensimmäisen pleijarin !
05.04.2011 Klaukkalan hyväntekeväisyysottelu upea tilaisuus !
05.04.2011 Zoom kohtelias isäntä HHT:lle
05.04.2011 Futiskausi avattiin huippuolosuhteissa
01.04.2011 Jäsenmaksunsa maksaneiden zoomilaisten futis alkaa ti 5.4. klo 08.00
29.03.2011 Zoom hyväntekeväsyystapahtumassa Klaukkalan Jäähallissa la 02.04. klo 15.30
25.03.2011 Zoomin kevätfutikset kevätmerkeissä
25.03.2011 Janne maksaa jäsenmaksun 2011
10.03.2011 MFA Lions - Zoom upea tilaisuus !
09.03.2011 Lesen uusi
01.03.2011 Kunniallinen tappio
16.02.2011 ZOOMILAISIA MUKANA TALVIKLASSIKON ESIOTTELUSSA
15.02.2011 Nokian uusi strategia puri voitontahdottomaan Zoomiin !
03.02.2011 Zoomin huikea loppukiri ei aivan riittänyt
01.02.2011 Zoom kellisti Jääkiekkoliiton !
28.01.2011 Futiskausi vaan jatkuu !
25.01.2011 Zoom joutui nöyrtymään maali-iloittelussa !
13.01.2011 Santun huippupelillä Zoom yllätti sarjajohtaja Hesan !
07.01.2011 Keltaiset kaappasi Mutin !
03.01.2011 Liikunnan loppukiri vuodenvaihteessa!
17.12.2010 Arvilla huikea 70v juhlaottelu
17.12.2010 Näin hauskaa voi olla vielä harjoitusten jälkeenkin !
16.12.2010 Kinkkufutista huippuolosuhteissa Sonera Stadiumilla
07.12.2010 Raja nousi vastaan !
02.12.2010 VUOSIKOKOUS: ARTSI VUODEN ZOOMILAINEN, HAAPIS JATKAA PRESSANA
02.12.2010 Zoom - Nordea 2-6
25.11.2010 ZOOM VETI VÄKEÄ LÄTKÄMESSUILLE !
25.11.2010 Zoom voitti kättelyn sarjajohtaja Soneraa vastaan !
15.11.2010 Zoom avasi pistetilinsä Jaskan uran avausmaalin siivittämänä !
09.11.2010 Blue 1 lensi Zoomin yli !
05.11.2010 Zoom aikaiseen erävoittoon Keravalla
28.10.2010 Hesari pyöritteli Zoomia !
28.10.2010 Syksyn futistreenit jatkuvat tihkusateesta huolimatta !
21.10.2010 Zoomin kiekkokausi käynnistyi tappiolla
17.10.2010 FUTISMAALARIT
15.10.2010 Zoom taipui vasta rankkarikisassa Pasi Rautiaisen Plus TV-joukkuetta vastaan !
14.10.2010 Zoom mukana Jenkkifutiksen finaalitapahtumassa
13.09.2010 Keltaiset murskasi Mustat !
09.09.2010 ZOOM SÄILYTTI SARJAPAIKKANSA
07.09.2010 Juuso Atrila Scratch-mestariksi
05.09.2010 Vajaalukuinen Zoom kiusasi Stasia
01.09.2010 MIKKO TENNISMESTARIKSI !
20.08.2010 Zoom palasi mitalikantaan Rockfutiksessa !
20.08.2010 Zoom Vaahteramalja-tapahtumassa 4.9.2010 Vantaan ISS Stadionilla.
11.08.2010 ZOOM by SPIEL AUTUMN 2010
06.08.2010 Syyskausi avattiin samettisella voitolla !
11.07.2010 Harjoitukset jatkuvat !
10.07.2010 ZOOM TYYLIKKÄÄNÄ FOHA-GOLFISSA
28.06.2010 Zoomille niukka tappio
15.06.2010 Zoomin suunnanmuutos jäi tekemättä
09.06.2010 Viime minuutin maali katkaisi Zoomin pisteputken
07.06.2010 Zoom ja TPS:n mimmit pelasivat syöpälasten hyväksi
04.06.2010 Taas piste Zoomille!
01.06.2010 PASI HAILIO HCP-MESTARIKSI
01.06.2010 ZOOM JATKAA TAPPIOITTA!
25.05.2010 Tihkusadetta ja +10 – maalitonta nuhjailua
19.05.2010 Jääkiekkoilijat päättivät kautensa upeasti Torpalla
18.05.2010 LÄTKÄKAUSI PÄÄTTYI MAALIKARKELOIHIN
12.05.2010 PYY ELÄKKEELLE PAITA JÄÄDYTETTYNÄ !
12.05.2010 Masalinin rankkari riitti pisteeseen
05.05.2010 ZOOM AVASI SARJAKAUDEN KOMEALLA VOITOLLA
03.05.2010 Zoomin pelaajarinki 2010
30.04.2010 RESONAARI SOI
23.04.2010 ZOOM TUIKKI TÄHTENÄ TAMPEREELLA
18.04.2010 Taikuri liekeissä - Zoom pronssille Keravalla !
07.04.2010 Zoomin futiskausi alkanut ! Harjoitukset normaalisesti ti ja pe !
30.03.2010 MUSTAT VARMISTI MESTARUUDEN SUORAAN KOLMESSA FINAALISSA !
26.03.2010 MUSTAT VOITTI KIIHKEÄN TOISEN PLAY-OFF OTTELUN !
24.03.2010 Mustat vinnas ekan maden mut Jyrki ei snaijannu miks dumari ei antanu kundien skulaa !
17.03.2010 Harjoitusvuorojen peruuntuminen tappion taustalla viimeisessä pelissä !
08.03.2010 Zoom haki pisteet uudelta Reebok-areenalta
01.03.2010 Zoom vahvasti mukana Reebok Leijona-tapahtuman menossa !
19.02.2010 Aikaisen aamun taika Keravalla pyyhki paitakirouksen
16.02.2010 Zoom-Nordea 2-6
15.02.2010 Zoom vietti laskiasriehaa Linnakesaaressa.
11.02.2010 Rimbolle Jussi-patsas
11.02.2010 Blue 1 oli innoissaan ja lensi ohi! (7-0)
04.02.2010 Onko sittenkin niin, että uusissa paidoissamme on KIROUS!
28.01.2010 ZOOM LASKIAISRIEHA Lauantaina 13.2.2010
19.01.2010 Vaikeudet jatkuvat alemmassa loppusarjassa: Zoom - AS-Team 1-4 (0-2/0-0/1-2)
13.01.2010 Kevätkausi aloitettiin uusin paidoin, Nordea-Zoom 7-5 (2-1/3-1/2-3)
12.01.2010 Zoom tyylikkäin South Carelia Hockey Tournamentissa
11.01.2010 Rasilan 4 maalia riitti vain tasapeliin FHP:a vastaan !
31.12.2009 Presidium ja lajivastaavat haluavat toivottaa kaikille zoomilaisille, zoomhenkisille ja yhteistyökumppaneille hyvää uutta vuotta 2010 !
17.12.2009 Lumi ei pelottanut kinkkufutaajia !
17.12.2009 KUNNIAJÄSENILLE UPEAT JUHLAT FISKIKSELLÄ !
16.12.2009 Cantonan tervehdys Zoomin futisjengille !
08.12.2009 ZOOM KOHTELIAANA RAJAVARTIOLAITOKSELLE !
02.12.2009 ZOOM BY SPIEL 12 / 2009
30.11.2009 RASILAN & KP:N SHOW KAATOI NPF:N
30.11.2009 FUTISTREENIT KESKIVIIKKOISIN JATKUVAT Klo 7.30-8.30 !
25.11.2009 HESA VOITTI TASAISEN TAISTON
24.11.2009 Arto Nyberg varapresidentiksi, Tommi Koivistoinen pääsihteeriksi !
18.11.2009 HUIKEA ZOOM PÖLLYTTI AS TEAMIN 18 - 3 !!!!
11.11.2009 Kassakaapin vartijat tasasivat tilit !
03.11.2009 Poliisit tylyinä!
29.10.2009 Saukkosen paluu toi Zoomille avauspisteet!
28.10.2009 VUOSIKOKOUS: EeLi VUODEN ZOOMILAINEN, HAAPIS JATKAA PRESSANA !
27.10.2009 Zoom saunoi ja keksi ratkaisut
20.10.2009 Lemminkäinen laulaa lurautti sittenkin Zoomin suohon!
15.10.2009 Tuohimaan maali 12 - 1 ajassa 34:42 lamaannutti ZOOMIN!
24.09.2009 Lätkän sarjamatsit alkavat Ti 13.10.
14.09.2009 VIERUMÄEN LEIRI HUIPENTUI TASAPELIIN
10.09.2009 Zoom sijoittui neljänneksi !
03.09.2009 Se voittaa, joka tekee enemmän maaleja
01.09.2009 VIERUMÄKI-LEIRI, ZOOMIN HUIPPUTAPAHTUMA
01.09.2009 Zoom by Spiel 1.9.2009
24.08.2009 2009 Mestarit ja pressa
24.08.2009 JOUNI SCRATCH-MESTARIKSI
24.08.2009 Rockfutiksen mitalisateeseen välivuosi
21.08.2009 IKE TENNISMESTARIKSI
19.08.2009 Loistavaa zoomilaista jalkapalloa
14.08.2009 Pyysalo HCP-mestariksi !
12.08.2009 Puolustava mestari vetäytyi jo ennen kisaa
05.08.2009 ARVI PARANSI KORKEUSENNÄTYSTÄÄN
05.08.2009 Syyskausi alkoi nihkeällä tasurilla
30.06.2009 BOGO 65
30.06.2009 Zoom keskikastissa FOHA-golkisassa !
25.06.2009 Kevätkausi käärittiin pakettiin 2-0 voitolla
24.06.2009 ZOOM Fun-ball turnauksessa Narinkkatorilla 9.6.
17.06.2009 Nollat taululla kovan taistelun jälkeen
11.06.2009 Zoom palautettiin kentän pinnalle
08.06.2009 Turussa potkittiin euroja syöpäsäätiön hyväksi
05.06.2009 Sade siirsi golfkisan
02.06.2009 Zoom lentää korkealla
01.06.2009 Zoom jatkaa tappioitta !!!
11.05.2009 HIENO KIEKKOKAUDEN PÄÄTÖS KALASTAJATORPALLA
02.05.2009 ANSSI 75
28.04.2009 MELODY 75
15.04.2009 LÄTKÄN VAKIOVUOROT PÄÄTTYIVÄT !
07.04.2009 VASTA VOITTOMAALIKILPAILU RATKAISI !!!!
06.04.2009 MUSTAT TASOITTI VOITOT
31.03.2009 KELTAISTEN JUHLAT JATKUIVAT
31.03.2009 IKE 50 !!
27.03.2009 KELTAISTEN JUHLAA !!!
27.03.2009 ZOOMIN JUHLAKIRJA, EDELLEEN AJANKOHTAINEN !
23.03.2009 MUSTA ALKU PLAY OFFSEILLA !! !! ! !!!
17.03.2009 BOTNIA ALL STARS LÖI ZOOMIN
04.03.2009 "Pikipojat" tervasivat Zoomin!
02.03.2009 Zoom by Spiel 1 / 2009
25.02.2009 Zoom-jääkiekon T.L.J. ei ahdistu mediasta!
11.02.2009 Zoom heräsi kolmannessa erässä and was Pretty Fast!
26.01.2009 KKK (Kukon Kannan Kiekko) ei näköjään herännyt aamukiekaisuun!
21.01.2009 SAUKKONEN KULTARANTEENA !
21.01.2009 ZOOMIA KULJETETTIIN WESTENDIN LINJAN JUHLASSA
20.01.2009 SUMMASEN HATTUTEMPPU JOHDATTI ZOOMIN VOITTOON !
19.01.2009 Niin turhaan!
12.01.2009 Pelit olivat tasaisia ja tasokkaita !
01.01.2009 HYVÄÄ ALKUVUOTTA 2009 !!!!
16.12.2008 UUSI PRESSA !
16.12.2008 KINKKUFUTIS TO 18.12. klo 08.00
08.12.2008 Zoomilaisia linnassa !
08.12.2008 ZOOMILAISIA MAAILMALLA
03.12.2008 VOITTOISA LOPPUSARJAN AVAUS !
19.11.2008 ZOOMILLA HUIKEAT 45-V. JUHLAT !
13.11.2008 Raateleva aamuhetki Malmilla alkoi jo klo 7:00
06.11.2008 ” EN OLIS IKINÄ USKONUT ETTÄ TÄSSÄ KÄY NÄIN ”
05.11.2008 Zoomin Silvosta Jämsänkosken Ilveksen toimari
30.10.2008 Zoom vajaallakin voittoon Lontoossa
30.10.2008 KUOLEMATON KOKKONEN
29.10.2008 Zoom - Lemminkäinen 28.10.2008
24.10.2008 HESA – ZOOM 22.10.2008
14.10.2008 VOITOKAS KIEKKOAVAUS !
02.10.2008 Hrrrpati, Harrasteliigan matsit alkavat !
29.09.2008 ZOOM ON MUUTTANUT !
19.09.2008 ARTO NYBERG KAATOI EDUSKUNNAN !!!
15.09.2008 Zoom säilytti sarjapaikkansa
15.09.2008 Mustat pöllytti keltaisia Vierumäellä !
15.09.2008 Zoom joutui nöyrtymään Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakkaiden joukkueelle !
12.09.2008 18.9. klo 18.00 Hyvän muistin jalkapallo-ottelu Eduskunnan Urheilukerho vs. Zoom
26.08.2008 ZOOM pronssille Rock-futiksen SM-kisoissa
26.08.2008 British Embassy tyly vieras Zoomille hyväntekeväisyysottelussa
25.08.2008 Zoomin HCP-mestaruuskisat 2008
12.08.2008 ZOOM BY SPIEL 11.08.2008 EXPRESS
05.08.2008 JUHLAKIRJA JA JUHLAOTTELU
05.08.2008 JUHLAKIRJA ILMESTYNYT
10.07.2008 ZOOM - AMFORA
16.06.2008 Zoom ja Ovenia hyväntekeväisyysottelussa
20.05.2008 Verrarit tulleet yhteys EeLi
19.05.2008 Futis sarjapelit katso tapahtumat