18.06.2019 05:36

Zoom jatkaa tappioitta !!!

- 01.06.2009 klo 07.48 -

ZOOM - Uutiskuvat

Näin rennosti tappioton joukkueemme verrytteli peliin ! Kuutosdivari jatkui Zoomin osalta torstaina 28.5. kun Pirkkolan hiekalla meitä isännöi Kullervo. Taistelun tauottua taululla komeilivat pistejakoon oikeuttavat 1-1 -lukemat.

Kokonaisuudessaan peli oli Zoomin hallintaa mutta hyvistäkään paikoista ei saatu kuin yksi maali. Paikkoja oli ainakin puoleen tusinaan, mutta viimeistely ontui pahan kerran. Ensimmäisen maalin teki kuitenkin Kullervo, Zoomin paitsioansan pettäessä ainoan kerran, pelin 20. minuutilla. Sitä ennen Jukka H:lla ja Janne M:lla oli miljoonan shillingin paikat ratkaista ottelu jo sen alkuminuuteilla.

Perinteistä lyhytsyöttelyyn perustuvaa, eteenpäin pyrkivää ja maalilaukaukseen päättyvää Zoom -peliä nähtiin niukalti. Korkeita palloja, räiskintää ja silmät kiinni -syöttöjä sitäkin enemmän. Hämmästyttävää kyllä, Janin upea puskutasoitus tuli juuri Jessen pitkästä keskityksestä takatolpalle pelin 55. minuutilla. Hyvästä hallinnasta huolimatta enempää maaleja ei nähty ja Zoom poistui kentältä hieman pettyneenä.

Paikalla oli 15 pelimiestä, mikä oli oikein mainio juttu. Vähemmän mairittelevaa oli se, että huonosta viimeistelystä huolimatta perjantaiaamun maalintekoharjoituksiin vaivautui vain 16 zoomilaista. Etenkin kaikki edellisen illan tuhlaajapojat loistivat poissaolollaan...

Tähdet tuikkivat Bolliksen tekonurmella jo maanantaina 1. kesäkuuta klo 20. Siellä nähdään varmasti hyvää lyhytsyöttötyöskentelyä.

Kolme tähteä hienosti uurastaneelle toppari Jussi Vataselle, muille puolitoista.


Vito
 

Lisšš uutisia

Jalkapallo

03.05.2010 Zoomin pelaajarinki 2010
01.06.2009 Zoom jatkaa tappioitta !!!