Presidentti Kutonen Zoomailee
8.6.2020 20:51 Uutiset / Zoom

Paluu tulevaisuuteen

Alkaa pikkuhiljaa tapahtua.

Enkä tällä tarkoita Keskustapuolueen Katri Kulmunin eroa valtionvarainministerin tehtävästä. Olisi Kulmunikin vaan kääntynyt Raittius ja Urheiluseura Zoomin puoleen esiintymiskoulutuksensa kanssa niin olisi saattanut saada jatkaakin tehtävässään.

Meiltähän näitä esiintymisalan ammattilaisia riittää.

No,se siitä.

Koronapandemia alkaa siis hellittää ja se tietää sitä, että futistreenitkin ovat käynnistyneet.

Olin ”scouttaamassa” hetken aikaa avaustreeniä Bolliksella tiistaina 2.6.

Meno oli suorastaan villiä ja porukkaa niin perkeleesti.

Harjoituksissa käynti on siis sallittua ja etten sanoisi jopa suositeltavaa. Myös sarjat ovat käynnistymässä ja niistä lisäinfo tulee tietysti ansiokkaiden lajiohtajien ”Knude” Nuuttilan ja ”Rovasti” Kanalan kautta. Nyt ,kun toiminta on käynnistynyt niin vetoan voimakkaasti harrastajiin.

Pääsihteeri Koivistoinen on lähettänyt jo useimmille teistä jäsenmaksu postia. Suorittakaa jäsenmaksu jotta harrastuksemme voi jatkua keskeytymättä. Kampa tulee olemaan tiheä tämän asian osalta. Ne,jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksuaan 15.9 mennessä eivät ole oikeutettuja käymään treeneissä. Maksuohjelmista voidaan tarvittaessa sopia lajijohdon kanssa. Jäsenmaksuhan on mahdollista maksaa myös kahdessa osassa 15.6 ja 15.9.

Myös mahdolliset uudet Zoomilaiset hyväksytetään ensisijaisesti lajijohdon kautta. Zoom ei ole seura johon tullaan kuin ”hollitupaan”.

Muistutan perinteistä ja siitä minkä alan toimijoille seura on alkujaan perustettu.

Golf-kisat saatiin pidettyä ja tiettävästi ryhmä Kotkaniemi-Hokkanen-Saariluoma-Suominen on tätä kirjoitettaessa saapumassa jo väylälle 17.

Mestariksi pistebogey kisassa pelasi muuten jäsen Pasi Hailio. Hrrrpati Montana!!!

Futareiden ja kiekkoilijoiden jalkapallo-ottelua ei ole unohdettu vaan sitä kaavaillaan järjestettäväksi elokuun loppupuolella. Myös muuta on vireillä, mutta niistä tiedotetaan kun on tiedotettavaa. Tämän hetkisen tiedon mukaan lätkä käynnistyy normaalisesti syyskuun alkupuolella, mutta mennään tilanteen mukaan.

Rock-futiksesta infon antaa lajijohto.

Toivotan kaikille erittäin hienoa kesää.

Pysytään pinnalla ja terveinä!

Ja loppuun vilosofiaa: Kyllä se niin on että elämän tarkoitus on ikävän karkoitus.

Presidentti

Kutonen


   
Lisää uutisia
Zoom
Kategoriat